Tko smo mi

ASEL SPRING MACHINES d.o.o.
OIB: 36355340981
Braće Radić 33, Bakić
33520 Slatina
tel: 033/546-343
mail: asel@asel.hr
web: www.asel.hr

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Osobni podatci

Prilikom registracije osobe, Asel WEBshop će zatražiti određene osobne podatke nužne za provedbu ponude te moguće daljnje kupnje. Podatci koji se prikupljau su: ime, prezime, adresa, broj telefona, broj mobitela, email adresa te OIB. Podatci će biti korišteni za provedbu tražene narudžbe te daljnje kupnje rgistriranih korisnika.

Kartično plačanje putem WEB shopa se ne koristi

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

S kime dijelimo vaše podatke

Informacije o imenu, prezimenu, adresi te kontakt telefonu ili mobitelu će se podijeliti sa pružateljima usluga distribucije robe ukoliko je naručen transport sa naše strane isto kao i sa pružateljima usluga servisa ukoliko roba ide na servis ili reklamaciju.

Podatci kao što su email adresa mogu biti korišteni za email informiranja o našim proizvodima te uslugama te registrirani korisnik prihvačanjem ovih prava pristaje na navedeno.

Podatci se NEĆE KORISTITI U DRUGE SVRHE OSIM NAVEDENIH.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici, mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Prikupljene podatke nakon izdavanja računa ili ponude čuvamo u našoj bazi trajno s naznakom da korisnik ima pravo zatražiti brisanje njegovih podataka te je to dužan napraviti pismenim putem putem na našu adresu ili putem e-maila na ase@asel.hr.

Kakve procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka

U slučaju povrede osobnih podataka voditelj obrade bez nepotrebnog odgađanja i, ako je izvedivo, najkasnije 72 sata nakon saznanja o toj povredi, izvješćuje nadzorno tijelo o povredi osobnih podataka, osim ako nije vjerojatno da će povreda osobnih podataka prouzročiti rizik za prava i slobode pojedinaca.
Ako izvješćivanje nije učinjeno unutar 72 sata, mora biti popraćeno razlozima za kašnjenje.
U izvješću je potrebno navesti:
(a) opisati prirodu povrede osobnih podataka, uključujući, ako je moguće, kategorije i približan broj dotičnih ispitanika te kategorije i približan broj dotičnih evidencija osobnih podataka;
(b) navesti ime i kontaktne podatke službenika za zaštitu podataka ili druge kontaktne točke od koje se može dobiti još informacija;
(c) opisati vjerojatne posljedice povrede osobnih podataka;
(d) opisati mjere koje je voditelj obrade poduzeo ili predložio poduzeti za rješavanje problema povrede osobnih podataka, uključujući prema potrebi mjere umanjivanja njezinih mogućih štetnih posljedica.
U slučaju povrede osobnih podataka koje će vjerojatno prouzročiti visok rizik za prava i slobode pojedinaca, voditelj obrade bez nepotrebnog odgađanja obavješćuje ispitanika o povredi osobnih podataka.
U obavijesti potrebno je navesti prirodu povrede osobnih podataka uporabom jasnog i jednostavnog jezika. Obavijest mora sadržavati gore navedene informacije, osim točke a.)

Izvor: Opća uredba o zaštiti podataka (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016.

POLITIKA PRIVATNOSTI – molimo obratite pažnju i na ovaj dokument koji je dopuna police privatnosti.