Solarni klima uređaji Mitsubishi A+++

0,70  (5,27 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: MSZ-FH35VE Kategorija:

Opis

SET SADRŽI:
Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH35VE (unutarnja i vanjska jedinica)
Solarni paneli 240W x 4 kom
Regulator 40A-24V x 1 kom
Pretvarač čisti sinus 2200W/3500W x 1 kom
GEL akumulatori 120Ah-12V x 2 kom
grijanje: od -15°C do +24°C
hlađenje: od -10°C do +46°C
Odlična ener. učinkovitost: SCOP do 5.1 , SEER do 9,1,
Iznimno učinkoviti Plasma Quad filterski sustav
3D I-See senzor
Tihi rad od 20dB(A)
Max. udaljenost od vanjske do unutarnje jedinice 30m
Napajanje klima uređaja na solarnu fotonaponsku energije

*Sustav funkcionira ovisno o godišnjem dobu tj zimi računamo 3 sunača sata a ljeti 8 sunčanih sati-posavjetujte se sa svojim instalaterom o načinu funkcioniranja sustava.

Posebnost ovih Mitsubishi Electric uređaja su vrhunske tehnologije filtracije (Plasma Quad filter system) i mogućnosti distribucije klimatiziranog zraka u 4 različita smerja uz 3D I- see senzor kojom se osigurava maksimalni komfor.

Uređaji se također odlikuju iznimno visokim koeficijentima učinkovitosti u hlađenju i grijanju (SEER 9,1, SCOP 5.1 za MSZ-FH25VE)

Klima mitsibishi MSZ-FH VE/MUZ-FH VE INVERTER spada u energetski razred A + + + . To je u osnovi toplinska crpka s visokom učinkovitost što ga čini jednim od najjeftinijih izvora grijanja. Omogućuje grijanje i hlađenje na najnižim i najvišim temperaturama (40 ° C do -15 ° C ). Pogodan za sve prostorije . Tu je sustav za filtriranje ” Plazma Quad “, koji uklanja iz sobe dim, bakterije, alergene, razne mirise .p. Ugrađeni 3D senzor I-SEE , je infracrveni senzor za mjerenje temperature u udaljenim pozicijama, osam okomito postavljeni senzori koji pomiče lijevo i desno i analizira trodimenzionalni boravak temparaturo (neizravna / izravni protok zraka, nedostatak detekcije). HIPER GRIJANJE omogućuje učinkovito grijanje i u vrlo hladnom vremenu . Vrlo mirno unutarnja jedinica i najniža razina zvučnog tlaka od 20 dBA (model FH35VE). Automatski rad, daljinski upravljač i tjedni timer. EER Hlađenje: 4,27 COP Grijanje: 5,00 . Dokazani kapacitet na vanjskim temperaturama od -15 ° C. Antifriz grijač (model VEHZ).