SMA TRIPOWER 5000

14987,50 kn (1989,18 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 10067 Kategorija:

Opis

DC – AC inverter – srce svakog solarnog fotonaponskog sustava

Solarni fotonaponski sustav je toliko kvalitetan koliko je kvalitetan njegov inverter, koji pretvara istosmjernu u izmjeničnu električnu energiju u sustavu. Njegova kvaliteta donosi prinos, tako da je inverter srce solarnog fotonaponskog sustava. Solarni fotonaponski sustavi su toliko individualni kao zgrade na kojima su montirani. Stručni djelatnik mora zato znati izabrati između široke palete transformatora, koji od njih je optimalan za solarni generator te koji daje najviši doprinos. SMA ne nudi samo odličnu sistemsku tehnologiju KNOW-HOW (“zna kako”), nego je i jedini proizvođač na svijetu koji nudi široku paletu invertera, da li je to inverter za mrežni rad, otočni rad, od kilowata do megawata, ovisno o modelu.

Fleksibilnost

SMA inverteri se vrlo lako montiraju unutar ili izvan objekta.

Pouzdanost

Naše pretvornike razvijamo i proizvodimo već 20 godina.

Trajnost

Visoka sigurnost investicije je definirana sa standardnom garancijom od 5 godina (opcijska mogućnost produženja na 10 godina).

Kontrola

Sve SMA pretvornike moguće je kombinirati sa širokom paletom različitih komponenti za kontrolu solarnih fotonaponskih sustava: s radijskim Sunny Beam-om, Sunny Web Boxom za dijagnozu i održavanje sustava preko interneta sa bilo kojeg računala na svijetu.

Sigurnost

Sa SMA Grid guard in Electronic Solar Switch ponuđena je najsigurnija zaštita koja je trenutno dostupna na tržištu.

Proizvedeno u Njemačkoj

Svi SMA inverteri su projektirani te proizvedeni u centrali proizvođača u Niestetalu.